Arsenik og Gamle Kniplinger
Stykket er en "sort" farce bygget op om den teaterhadende kritiker Mortimer Brewster, der må trækkes med sin skøre og morderiske familie samt det lokale politi i Brooklyn, New York; og som også har alvorlige problemer med at holde sit nylige løfte om at gifte sig med Elaine, præstedatteren han elsker.

Hans familie omfatter to gammeljomfru-tanter, der har påtaget sig at myrde ensomme gamle mænd ved at forgifte dem med et glas hjemmelavet hyldebærvin blandet med arsenik, stryknin, og "bare en knivspids" cyankalium.

Dertil en bror, der mener, han er præsident Teddy Roosevelt og som graver sluser til Panama-kanalen i kælderen i Brewster-hjemmet (hvilket så kan tjene som grave for tanternes ofre); og yderligere en dødbringende bror, som, for at skjule sin identitet, har fået udført adskillige plastikkirurgiske indgreb i sit ansigt af en dybt alkoholiseret medskyldig, Dr. Einstein.

Vi kommer ind i Brewster-hjemmet da hele familien er på vej til at samles - sammen med 2 afdøde ældre herrer og nogle emsige politibetjente.

Arsenik og Gamle Kniplinger

Vi kan ikke fortælle mere om handlingen her. Den kan bare ikke genfortælles. Den skal opleves! Og det kan den

fredag d. 29. januar og lørdag d. 30. januar kl. 20
samt søndag d. 31. januar kl. 16

og

torsdag d. 4. februar og fredag d. 5. februar kl. 20
samt lørdag d. 6. februar kl. 16

Billetter a 80 kr. hos Bolettes Blomster, Hovedgaden 70, Brabrand